maanantai 18. helmikuuta 2008

ESITELMÄTILAISUUS 20.2.08 Arkissa

Jälleen on se aika kuukaudesta että kannattaa tulla esitelmätilaisuuteen keskiviikkona 20.2.08 klo 18.00 Luontotalo Arkkiin !!

Tämän kertainen esitelmöitsijä Emeritusprofessori Martti Soikkeli kertoo esitelmässään Ivar Hortlingista joka oli Yyterin tutkija (teki Ytterön kirjasen Yyterin linnuista) ja lintutieteen pioneeri Suomen tähtitaivaan alla. Hortling oli tunnettu lintutieteilijä myös maailmalla, yksi niistä se aikaisista kuuluisuuksista Axel Palmenin lisäksi. E.W.Suomalainen "löysi" Yyterin kahlaajalietteet ja, kun Suomalaisen voimat ehtyivät niin Hortling jatkoi Yyterin tutkimusta. Hän teki paikan tunnetuksi kirjallaan myös koko maailmalle. Yhdistyksemme perustajajäsen Soikkeli tulee Turusta meille esitelmöimään tästä sen aikaisesta maailman luokan lintututkijasta, jolla oli saappaat aika syvällä Yyterin lietteessä.

Keskiviikkona 20.2.08 klo 18.00 Luontotalo Arkissa (Pohjoispuisto 7). Emeritus professori Martti Soikkeli aiheena "Ivar Hortling - Yyterin linnuston tutkija ja suomalaisen lintutieteen pioneereja"

Tervetuloa.

Ei kommentteja: